0

GÜNLÜK GİYİMDE RAHAT KOMBİNLER NASIL YAPILIR?

2020-08-06


 

Her insan gün içerisinde rahat olmak ister. Ama aynı zamanda şık olmak da önemlidir. Hanımlar ise hem rahat olabilecekleri hem de iyi gözükecekleri kombinleri arıyorlar. Bu kombinlerin nasıl yapılacağını merak ediyorsanız, yazıya bakmanız yeterli.

NELER SEÇMELİ?

Günlük rahat seçim yapmak isteyen kadınlar parça seçimleriyle doğru giyim tarzını bulabilir. Sizlere bu rahatlığı bulabilmeniz için bol kesim ve esnek kumaşları seçmenizi söyleyebiliriz. Özellikle bel kısmının rahat olması da rahat hareket edebilmeniz için önemlidir. Geniş ve kumaşını hissedip alacağınız rahat parçalar size hareket şansı verir.

Rahat kombin yapmak isteyen hanımlar geniş belli pantolonlar ve salaş kesim kıyafetler seçmelidir.

GÜNLÜK RAHAT SEÇİMLER YAPIN

Gün içerisinde rahat hareket etmenin sırrı rahat kıyafetlerden geçer. Bu nedenle önceliğiniz kıyafetinizin kumaşı olmalıdır. Rahat elbise seçimi sizin daha mutlu olmanızı sağlar. Sezonun en moda elbiselerinden biri elbiseler, geniş belli pantolonlar kadınlar için en rahat kıayfetlerdir. 

Özellikle spor ayakkabıyla giyilebildiği için elbise son derece önemlidir.

RAHAT KIYAFET İÇİN AYAKKABI

Kıyafet seçimi sadece elbiseyle değil diğer seçimlerinizle de
ilgilidir. Örneğin elbiselerin altına giyeceğiniz spor ayakkabılar. Bu ayakkabıların beyaz olması hem elbiselerininiz rengini dengeleyecek hem de sıcak havalarda sizi rahatlatacaktır.